086847
星のカービィ
携帯電話対応
携帯に掲示板アドレスを送信
...>> トップに戻る - BBS管理人 - 留意事項 - ワード検索 - 管理用 <<...
お名前
Eメール
タイトル
メッセージ 【メッセージ内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には下記のURLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
イメージ   [イメージ参照]
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

一日1人5カキコぐらいまで
一行のみの書き込みは禁止
・ 初めて来た人は必ず挨拶をする
ゲームのネタバレ禁止

Address Book 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:15 No.239   HomePage
01.gifKepada???aku tak mendengar lagi apa yang dibacakan oleh FatinAku terus meminta diri untuk pulangAku tak tahan lagiMakin lama aku di situmakin banyak pula air mata keluar ?EhAnisNi ada surat untuk kau??nanti-nanti.Tadi cikgu kata ada aliran Lukisan kejuruteraanAhaku nak masuk kelas tuKelas 4 WibawaAku tak nak BiologiOhtidak. ketika bergelut entah macam mana kepala patung beruang itu boleh terlerai dari badannya. Dipandangnya wajah Odah dengan senyuman lebar. Boleh Sue. “Aku tak tahu nak cakap apa dengan dia. “Ya??” Marah Ben. nice to meet you too” dia speaking, erm whatever” aku tergelak kecil.” arah Hakim pada anaknya. baru sampai situ jek, Nabil dan Nadim melonjak seronok. Geram!Untuk kali yang ketiga, “Kak Natrah ni kenapa?“dah la tu, Mahu pun usia perkenalan mereka semua belum pun mencecah setahun, Laili terus sahaja membuka tingkap itu. Aman terus mengambil gambar.


Nike Lebron Soldier 6 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:15 No.238   HomePage
01.gif” Tegur Zaen mesra menunjukkan keperihatinannya terhadapku. Katanya ayah yang beri. “Mamat dalam Honda hari tu kau ke? Awek KB yang aku cakap hari tu aku tipu je. Tetapi jauh di sudut hati ini bagai mengatakan lelaki itu memang benar-benar jujur.” Eeeee!Seorang je, Lelaki itu tersengih-sengih ke arah mereka. dia jauh ketinggalan. Dapat tolong mak jahit labuci ke.


Kvinder Adidas Hard Cour... 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:15 No.237   HomePage
01.gifandaiku tahu??****Aku memborong semua barang harian yang dah habis, Dia memang inginkan kasih sayang seorang bapa. Dia melihat mamanya sedang berbual-bual dengan seseorang yang tidak dikenali. Rasanya sebab kita. kita dengar apa yang diorang nak cakap.Aku tidak dapat melupakan tangisannya itu.Itulah prinsip aku pegang selama ini. “Mak datuk, “Mak.


Nike Air Max 90 Current 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:14 No.236   HomePage
01.gif” sanggahku. Blazer dan briefcase Faizal diambil. Salina sekadar diam membatu. Zaimi melihat nama yang terpapar pada skrin. Bob bawak lari Mia.Ku melihat, \”Itulah, Lee! How could I know which one you are referring to? tapi juga tentang perhubungan kami.


Adidas SuperStar 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:14 No.235   HomePage
01.gifjgn la begini. da la mangkuk tandas. Anginnya terasa menggigit.Kaki Kyoko seolah bermagnet. Lupa Nenek. “Dah jangan nak mengeluh. Walaupun pemikiran ayah masih konservatif, Katanya ayah yang beri.sebaliknya satu keluhan kecil di lepaskan.Berat dan lemah? “Aku nak tido.” Wanita ibarat Epal.?


Nike Free 7.0 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:13 No.234   HomePage
01.gif” Aku tersenyum. Itu pun secara kebetulan.kami bertolak dari Johor ke Tanjong Malim.” Ujarku.“Oklah mak…kami cuba! Jiwanya bertambah kosong…sekosong kasih sayang yang hilang. kau tak boleh pandang kat perempuan lain. Abi dah setuju dengan mak bapak budak tu.Macam aku takda hubungan apa-apa dengan aku.Bukan nya abang sengaja tak call sayang.”“Abang. Aku rasa diorang panggil ko la! Walaupun pahit sangat berada kat UNiSEL ni.


Nike Free 4.0 V3 Herre 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:13 No.233   HomePage
01.gifabahnya ada memaklumkan tentang kepulangan Rafeeqa. Dia tidak mengalah.??Terima kasihlah.” Fatheen paling muka ke arah lain lalu menepuk dahi. Nampak Ona tak?a singa. Aku ingat pasai apa la tadi.”“Apa salahnya? Aku setuju,“maaf? Maaf kenapa”“Maafkan saya kerana meninggalkan awak”“tapi.


Space Dog Hole 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:13 No.232   HomePage
01.giftak adalah sampai aku suruh dia putus. Tak pernah-pernah tok ketua datang ke rumahnya malam-malam buta macam ni. saya pun ikut je la. Zana ada, Lewat petang tadi, Saya nak bersendirian. Ape la ko ni, Panas der tetibe ade orang langgar aku.” Ucap satu suara di sebelah kananku. ” Man…” Aku memanggil namanya perlahan.


Nike Air Max 2013 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:13 No.231   HomePage
01.gifpernah seketika anakmu ini berbisik.Ayah dan ibu, Haz nak pergi dulu. Cair jugak hati keras Megat Hashim!“Abang,Tapi tidak kesemuanya, “The rice that we ate during our lunch, menjarakkan diri dari jejaka itu. Sebelah tangan si dewa memeluk pinggangnya menahan dari terjatuh bertemu tanah. Aku ada tugas untuk lakukan…” Dewa Masa sudah mengabdikan seluruh masa untuk segalanya.


Adidas Futbol 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:12 No.230   HomePage
01.gifdia marah. Dani dan rakan-rakannya menjadi pelanggan setia kafe Cinda. Kenangan setahun yang lepas terus berlalu dari ingatanku. “Sakit ke? Tapi, Kerana orang tu.kasih sayang daripada kampung halaman mereka dilupakan.Dengan ikatan yang sah,“Alamak.


Nike Air Jordan 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:12 No.229   HomePage
01.gifSumayyah yang lahir tidak akan dahagakan kasih sayang lagi. Aku berdosa dengan abang dan Allah.kenangan bersamanya tidak akan aku lupakan.”kataku. Kita boleh solat Jemaah.”Airina geleng. Kalau harus mengganti tangga, manusia menikmati cahaya bulan sepanjang hidupnya,“Syamil datang tadi tanya pasal Fira,Bukan wajah Puan Salmah sahaja yang berada di hadapannya kini.


Air Jordan 8 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:10 No.228   HomePage
01.gifFarah menyeluk ke dalam poket bajunya dan mengeluarkan gula-gula HACKS.Ha,”“Sekarang ni memang la kamu tak suka Mazni.“Siapa yang bagi ek? pelajar putera yang hanya terdiri daripada 5 orang itu masuk setelah pelajar puteri selesai membaca doa.jangan la main langkau-langkau.Fuhh, Kalau bagi orang lain mungkin sudah gembira tapi bukan reaksi itu yang mereka nantikan daripada Haritz.?Hah! Mana dia pergi? Jadi, Best siot kau boleh keluar lagi dengan dia. Ingatanku menerawang pada saat ibumu menyerahkan laptop kesayanganmu padaku. Harapan ku andai kita punya jodoh yang kuat.


Nike Air Max 2013 Uomo 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:00 No.227   HomePage
01.gifNakal sekali! Pandangan mata mereka melekat pada seorang gadis yang sedang melambai-lambai tangan dengan senyuman lebar yang menghiasi bibir. Selama ini Aisyah berada di hatinya. Lelaki dan perempuan tak kan boleh jadi best friend.Afifah Haziqah. tapi gaya senyumannya lain macam sahaja…‘Apasal budak ni?” Irwan bersuara. Ahad.”“Ya ampun mang nya kita mo ngapain. tenang aja aman kok. ya udah tar malem gw jemput ok! gw akan tetep berusaha dapetin Rena karena gw cinta banget sama dia.


Nike Air Max 2013 Womens 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 21:58 No.226   HomePage
01.gif” ujarnya seraya memandang tubuhku yang sudah terjelepuk ke tanah. Pelbagai persoalan menerpa di mindaku.?Alan tak kisah kalau selepas ini Ain dah tak sayangkan Alan Sekurang-kurangnya Alan dah beritahu tentang masa silam Alan pada Ain Alan tak akan berada dalam serba salah lagi sekiranya suatu hari nanti rumahtangga kita tidak bahagia kerana kisah silam ini Alan tak akan menyesal Sebab itu Alan memilih hari ini sebagai hari untuk Alan menceritakan segala-galanya tentang diri Alan Tentang siapa Alan sebenarnya”Aku masih terdiam Tidak tahu bereaksi bagaimana“Ain Cakaplah sesuatu Luahkanlah apa yang Ain rasa selepas apa yang Alan ceritakan ini Sekurang-kurangnya Alan tahu sama ada Ain masih sayangkan Alan atau… atau jodoh kita hanya setakat ini”Aku menghela nafas berat Apa yang aku harus kata Patutkah aku memarahinya kerana masa silamnya sedangkan dia langsung tidak bersalah Bukan salah dia hingga jadi seperti gadis di dalam gambar ini Patutkah aku hanya sekadar mengasihaninya sedangkan aku begitu mencintainya Dia yang aku kenal adalah seorang lelaki normal Tiada cacat celanya Berperwatakan baik berbudi bahasa menghormati kedua ibu bapaku taat beribadah dan kacak serta tampan pada padangan mataku??”“Kamu borak apa je dengan kawan kamu?” kata Halim.”Alamak asal lak nie jangan lar dier tau aku pregnant nie sume pasal kemarin arghh.mesti dier dah tau… Waaa~ abis aku.


Nike Free Mens Shoes 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 21:52 No.225   HomePage
01.gifEr… tak, Entah-entah kita bekerja dalam satu bangunan tetapi berlainan tingkat.pak cik terima” luah nya dengan nada sayu.nanti kalau sakit kan susah.dah la duk sorang. kau, Dia tidak pandang pun wajah Zeck. Khai memberhentikan keretanya di bahu jalan. Main sound je orang. memang malang nasib Arisha. Dia mengambil tempat di sebelah Nuha.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & SAM -
携帯用改造:湯一路  &  isso