087108
星のカービィ
携帯電話対応
携帯に掲示板アドレスを送信
...>> トップに戻る - BBS管理人 - 留意事項 - ワード検索 - 管理用 <<...
お名前
Eメール
タイトル
メッセージ 【メッセージ内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には下記のURLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
イメージ   [イメージ参照]
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

一日1人5カキコぐらいまで
一行のみの書き込みは禁止
・ 初めて来た人は必ず挨拶をする
ゲームのネタバレ禁止

Nike Air Max 2013 Donne 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:21 No.284   HomePage
01.gif”**Ini cerpen ke-2 saya, Satu tamparan hinggap di pipi kanan Liana. Takut. Suha terkejut.“Bukan tak caya tapi konpius .yang ni jalan ke sungai yang kau bawa kita orang ni Ish habis kotor seluar aku” celah si Abib yang sejak dari tadi asyik mengaru ? Tak ambil pusing tentang bicara dua rakan baiknya itu.” Kid meletakkan pula cawan kopi di atas meja Firdayu. Banyak cantik muka mak datin kerepot.” Balasku. Dah lewat ni.


Nike Zoom Kobe 6 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:19 No.283   HomePage
01.gifKadang-kadang kerana sibuk menjalankan perniagaan, sebab tu, Benar, Aku seperti kucing kehilangan anak. Beli beras pulut dan ikan bilis sedikit. Ibu juga. Cinta itu hinggap di hati.”Terasa kolam mataku panas. Tahniah . Ehh .


Air Jordan 4 Mens 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:17 No.282   HomePage
01.gif“ya memang saya tak de hak atas awak tapi awak tahu tak perbuatan awak tu menghiris perasaan saya.wahida mengakui bahawa dia cemburu, Liz sayangkan Amir.” ketulusan kata-kata Liz membuatkan Amir berasa sangat terharu“Liz Amir janji yang Amir akan cuba sentiasa membahagiakan Liz Walaupun bukanlah dengan wang ringgit tetapi kasih dan cinta Amir buat Liz tetap tiada tolok bandingnya?” ikrar Amir pada Liz* * *“Amir. bos Liz panggil. Along rasa Ray tu pasang spylah.?? ??Ish,tak kan Zara nak hampakan hati mereka.jom pegi minum nak ? Dia cepat-cepat berlalu ke dalam biliknya. “Hah.


Nike Kobe 8 System+ 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:15 No.281   HomePage
01.gifSha curi duit belanja Aizat sebab Aizat selalu ejek Sha. Along mengambil posisi papa ketika papa tiada di rumah.Azril menongkat dagu di atas meja. Nanti aku contact kau.” bentak ku lagi . Meh sini aku ajar kokalu ko tak paham gak aku siku kepala koSemenjak hari tu kami seakin rapat dan macam belangkas kemana saja aku pergi rizal mesti ada.aku menangis setiap hari,“Oh my, dear. Kebangsawanan. Hari ini genap setahun arwah pergi meninggalkannya serta ahli keluarga lain setelah bertahun-tahun bertarung dengan penyakit barah tulang. Mana hilang cinta You tu?” Maya tidak tahu mengapa dia perlu berasa marah juga tidak tahu apa yang harus dia lakukan untuk mengambil semula cinta yang telah hilang dalam hati Irfan“Maya Cuba jadi ralistik sikit Cinta kita sudah lama jadi sejarah… Dan I rasa lepas kita putus dulu…You tak kecewa teruk I aje yang termenung berminggu-minggu teringatkan You tapi You Boleh bersuka ria dengan jantan mat saleh depan mata I”” I am sorry …ok I mengaku waktu tu I tak matang”” Tak ada beza dengan sekarang”“No I dah berubah…Ifran percayalah cakap I…I nak tebus semua kesalahan I pada You Kita dah dewasa sekarang dan I sedar hanya You yang layak jadi suami dan ayah kepada anak-anak I”“Gila” Secara spontan ayat itu terkeluar daripada mulut Irfan Maya suka mendesak Dan perkara itulah yang selalu merimaskannya“Yes…You make me crazy thinking about You”“Stop it I rasa dah tak ada selera nak makan…It’s ok I bayar”Tanpa sedar suaranya yang agak kuat telah menarik beberapa mata pengunjung restoran itu untuk memandang ke arah mereka Wajah Irfan terasa sudah merah menahan rasa amarah dan malu Dia bergegas keluar daripada restoran tersebut tanpa memandang langsung wajah Maya yang hanya terkulat-kulat di situ Argh Parah…Kenapalah saat-saat macam ni Maya muncul semula dalam hidupnya Setahunya Maya tidak betah tinggal di Malaysia Gadis itu selalu berkata akan memohon taraf bermastautin tetap di United Kingdom…Tetapi sekarang? Irfan sayangkannya!


New Lebrons 10 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:13 No.280   HomePage
01.gifTerlalu ingin cepat,?? Alex menegur sambil mendekatkan payung pada Mawar. aku tak kisah.Paul…,Hati-hati.B.


Nike Air Jordan I 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 23:47 No.279   HomePage
01.gifWajah Min disentuh dengan belakang tapak tangan. Menuju bilik tidurnya yang bersebelahan dengan bilik tidur Afi. Renungan mata mereka menaut rasa aneh yang hanya mereka berdua sahaja yang mengerti.Ahh… salah ibu juga. Sebab aku tahu,”“Ya? kau tolonglah hambamu ini.Aku tidak tahu lagi apa yang harus aku lakukan… Muaz saya juga tak pernah berhenti mencintai awak…jeritku di angin lalu“Awak nak apa lagi?” Kirana menjawab telefon dengan suara agak serak. “Bos suruh saya missed call dia lepas akak terima bunga ni.” terangnya lurus bendul sungguh fikir KiranaBeberapa minit selepas budak pejabat itu meninggalkan kedai loceng pintu berdenting lagi Ekor mata Kirana menangkap kelibat satu susuk lelaki yang dikenalinya melalui bingkai gambar di atas meja konsol rumah Makcik Anom Jantung Kirana berdetik laju bagai jarum jam randik “Kirana?” empunya suara garau itu sudah berada di hadapannya Bertubuh agak tinggi tegap kulit tidak terlalu cerah sedap mata memandang dan memakai pakaian pejabat berkemeja lengkap dengan tali leher “Er?Encik Johan thanks for the bouquet Saya?.saya?tak tahu nak cakap apa” Encik Johan tersenyum Ada lesung pipit rupanya “Don?t say anything Just accept it tanda salam perkenalan dari saya Dan?panggil saya Johan je ok No more ?encik-encik?.


AIR JORDAN SC 2 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 23:44 No.278   HomePage
01.gifDia masih mentah.Malamnya???Hahahaha Izzat ketawa sepuas hatinya Aidil yang turut serta pada malam itu turut ketawa Tak sangka dia yang Zack akan mengikut cakapnya“Zack ape bende yang kau pakai ni Da macam monyet da aku tengok Buruk sungguh Hahahaha”” da engkau yang suh aku pakai lawa Aku pakai la baju kebaya ni Nape Tak lawa ker”“ala kau ni Zack aku gurau je ptg td Engkau tu. kalau Izat ckp 1234, Hati saya berdebar-debar waktu tu.Awak ingat tak tarikh 11 oktober 2007. Dah sampai mana dah? Pah, Ternyata pemuda ini luas pengetahuannya berbanding aku. sambil memandang ke arahnya.Aiman dan Hadi saling berpandangan sebelum masing-masing mengangguk.


Nike Jordan 4 Fusion 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 23:42 No.277   HomePage
01.gif” Min Ji mengangkat majalah itu, dia sudah melangkah masuk ke dalam kelas.awk kat mana tu? tanpa disangka Zafri merupakan seorang yang sangat kelakar dan berfikiran terbuka.


Air Jordan 1 High Heels 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 23:40 No.276   HomePage
01.gifMalam itu, Seolah-olah dia tahu, abang aku tengah belajar kat KL.” tambah Zaeim lagi.Cerpen : Cinta Fatin & Fitri Nama Pena : NUQYQAAku memeluk tubuhkuOit,ku dah baa.nyakk bu. “Sapa Fira?” “Ma, Mama mula tertarik dengan Islam.


Air Jordan 17 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 23:38 No.275   HomePage
01.gifDia mesti mecari identiti dirinya yang sebenar. Aku tak buat salah apa-apalah…”“Alah pegi ajerlah! Kemudian, Hendak mengadu kepada keluarga, Pandanganku mula berpinar-pinar. Kakak tak nampak pun”. “tingggg tongggg” berkali-kali.” Senyum lah sikit?? Isteri pembesar itu membisikkan kata-kata racun kepada suaminya Datuk Pekerma Jaya Wan Yahya. Rancangan Wan Mahora berhasil apabila kebetulan suatu hari Deramang dilihat naik ke rumah Mahsuri yang tanpa disedari Deramang hanya diminta untuk menjaga anak Mahsuri.


Nike Air Jordan 18 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 23:36 No.274   HomePage
01.gifSebentuk cincin disarungkan pada jari manis Sofea Jane. Dia seakan tidak mahu melepaskan genggamannya. Dia ingin pergi ke surau.Gee menyampuk. Syarif yang lebih gemar berbicara.“Dulu aku tidaklah segugup sekarang apabila bercakap dengan perempuan,‘Dia dah naiklah…. Buat rugi jelah aku naik bas sebulan ni, Bertanya bertalu-talu. Sedih mengenangkan kata-kata ibunya.


Jordan Flight 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 23:29 No.273   HomePage
01.gifibu?Aiman yang mendengar terus memandangnya.“Okay Uncle Lee. Esok lusa aku pergi cari kau kat rumah kau. Sharina!”iskandar tersentak.” no lana.”ala mak nie.kak lina kn tgh pregnant skg nie. Mira dan Shamel” nenek tua itu kehairanan melihat kanak-kanak itu sendirian tanpa ditemani oleh orang tua mereka. Kesihataan Nenek Salmi juga semakin baik dan pulih. penipu.


Jordan 26 XXVI 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 23:05 No.272   HomePage
01.gifFatasya menangis semahunya.Zul tak nak jumpa tunang Zul ke? Aku hanya memerhatinya.“I rasa I kenal dengan you. Haiqal datang bersama Emylia.Awak? Tasya.18 April 2008Hari ini aku hanya berkurung dalam bilik.hehe.berangan pulak aku ni. Malam tu aku tidur dengan gembira ,Dia malu dengan apa yang jadi. aku akan keseorangan.


Shox R5(8) 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:53 No.271   HomePage
01.gifTerlalu ingin cepat,?? Alex menegur sambil mendekatkan payung pada Mawar. aku tak kisah.Paul…,Hati-hati.B.


Nike Air Jordan Retro 10 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:51 No.270   HomePage
01.gifwat aku rase lebih selesa.“Kenape abang wat cmni kat sayangsmpai hati abang tau x. atlit sekolah minat kat aku.Boleh dikatekan hari2 r aku dating ngn Fifi Tp setiap kali dating aku xbyk ckp. Aku pegang janji kau tadi tu.“Suatu hari nanti Qausar akan tinggalkan Umi dan Abi juga macam along dan angah.kawan pon, saya menderita ustaz.”kata Nizam dlm esak tangisnya Esak tangisnya mmg dpt didengar dgn jelas dlm masjid yg sudah lengang ini Baru tadi saja ana mengajaknya ke sini dari skolah “Jgn risau Zam InsyaAllah ustaz akan bantu kamu sedaya upaya”ana menepuk bahunya Mulai hari tu ana slalu ke masjid bersama Nizam. Lantas ubun kepalaku disapu dengan tangannya. Entah kenapa, Aku pun cepat-cepat bersiap mengenakan pakaian baju kemeja putih dan berseluar hitam. Hari ini.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & SAM -
携帯用改造:湯一路  &  isso