086847
星のカービィ
携帯電話対応
携帯に掲示板アドレスを送信
...>> トップに戻る - BBS管理人 - 留意事項 - ワード検索 - 管理用 <<...
お名前
Eメール
タイトル
メッセージ 【メッセージ内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には下記のURLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
イメージ   [イメージ参照]
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

一日1人5カキコぐらいまで
一行のみの書き込みは禁止
・ 初めて来た人は必ず挨拶をする
ゲームのネタバレ禁止

Air Jordan Fusion 23 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:49 No.269   HomePage
01.gifSebelum meninggalkan Adila untuk ke pejabat, rayu Adila dalam suasana yang penuh sendu.“Dia nak buat apa kat Ros?Nak jadikan orang gaji ke?aku menjamah makanan dengan begitu selera sekali.Dia bercakap dalam bahasa mandarin,” Ajak mama lembut. Walhal dalam hatiku berlumba-lumba persoalan yang ingin kuajukan pada kau. Keesokannya dan juga hari-hari seterusnya,a.hu k.”Tamat sahaja pesanan itu.


Nike Air Jordan Retro 10 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:46 No.268   HomePage
01.gifPatutlah aku tengok dia marah-marah masa pagi tu, Mungkin dia sudah tidak berasa marah lagi.orang yang awak sayang sangat sebelum ni…ingat tak…saya sayang sangat dengan awak…jangan buat saya macam ni…saya nak minta maaf…disebabkan saya awak diserang…Alisya yang serang awak…dia cemburu dengan awak…tapi Allah maha kuasa…ada orang awam nampak dia serang awak…dia dalam tahanan polis sekarang…”“Mak…Risya tak kenal dia…suruh dia keluar mak…Risya nak tidur…” Farisya terus menutup mukanya dengan selimut…Sebenarnya Farisya masih mengenali siapa itu Asfirdaus Hakimi tapi bila dia teringat kembali apa yang dikatakan oleh mamanya,Risya ko nak pegi mana tu?” Dania pelik“Sayang…dah lama ke awak tunggu? SorryI\’m late…My boss la bagi kerja banyak sangat…OOppppsss…sorry ganggu…siapa dia ni sayang? Your aunty? Anyway my name is Lily Farisya…His girlfriend…” kataku sambil hulurkan tangan…“You…sampai hati you buat i macam ni…”kata awek lelaki yang aku tak kenal langsung ni…Hehehe…biar betul aku ni…pakai redah je…bukannya kenal siapa lelaki ni…tapi tak pe la…lama dah tak buat kerja gila…masa zaman U dulu aku selalu je buat kerja-kerja ni…kawan-kawan aku pun dah kenal aku ni macam mana…pelakon profesional gitu…hehehhehe…Pang…lamunan ak terhenti bila ak dengar bunyi tamparan…Ya Allah lelaki ni kena tampar…terus aku menggelabah…aku tengok perempuan seksi tu terus lari keluar dari restoran…dan…. Cinta monyet kadangkala perlu bagi mewarnai hidup. Tanpa Ran aku mati. Mungkin Kid takut kehilangan pekerjaannya. I akan pastikan dia jadi model komersial I. Tapi buat masa sekarang ini hanya itu jawapan along. Tapi kalau tengok dari gaya orang yang datang meminang.Berjuta kali Anita meminta Maisarah supaya pulang ke kampung, Perkahwinan itu dikurniakan dengan 3 orang cahaya mata. Meledak tawanya tiba-tiba. Disalam tangan itu penuh hormat.”.Aku hanya mampu menggeleng.dia sudah mula memberi hatinya kepada Lisa. dia keliru dan…. sayang Iman,menyeksakan diri sendiri. Dulu setiap kali aku teringat pada Zack aku pasti akan luahkan rasa rindu itu melalui kapal terbang kertas.


Jordan Fille 28-35 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:43 No.267   HomePage
01.gifAku pun tak sangka boleh terjatuh plak semalam, Baju pernikahannya masih tergantung didalam almari. Selesai solat, ” sabarlah wei. Kok ye pun suke sangat kat aku, Siapa tahu. Waktu tu tentulah kita tak boleh nak solat lagi. Jururawat itu datang dan memeriksa mesin pernafasan adik.Suara Suffian yang kedengaran membuatkan Saffiyah tertarik untuk mendengar luahan yang sebenarnya.“Hurmm? Mak nampak tak plastik oren yang dalamnya ada fabrik warna hitam tenun bunga.


Nike Free 4.0 V3 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:41 No.266   HomePage
01.gifandaiku tahu??****Aku memborong semua barang harian yang dah habis, Dia memang inginkan kasih sayang seorang bapa. Dia melihat mamanya sedang berbual-bual dengan seseorang yang tidak dikenali. Rasanya sebab kita. kita dengar apa yang diorang nak cakap.Aku tidak dapat melupakan tangisannya itu.Itulah prinsip aku pegang selama ini. “Mak datuk, “Mak.


Nike Air Max 90 Hyperfus... 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:39 No.265   HomePage
01.gif” Sambungnya. Yup, Sepanjang malam Leha tidak dapat tidur. jangan main dekat lombong sana…. Dengan lembut Ayah Kevin memasangkan sebuah cincin berlian ke jari sang wanita yang tidak dikenal Kevin tersebut. “Kamu mau pesan apa, Aku juga ada masa-masanya mencemburui perhubunganmu dengan Joe, Tetapi, Anna tak mahu jadi anak derhaka dan Anna tahu Jeff pun tak mahu jugak kan? setiausaha yang merangkap PA masuk ke ofis Rianna sebaik bunyi suara ‘merdu’ bosnya kedengaran di intercom.


New Balance 580 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:37 No.264   HomePage
01.gifBila?”Fina melangkah menghampiri suaminya. sepatutnya saya faham awak baru saja melalui saat-saat yang sukar dalam hidup awak.” aku bertanya kehairanan. Kami panggil Puan Sri dan Tan Sri ke mari hari ni sebab masalah yang lain pulak! Pengetua perempuan itu mahukan mereka berdua hadir di pejabatnya jam 2 hari ini,Aku sangat gembira dan bersyukur kerana akhirnya aku dapat berada di rumah setelah lama aku tinggal di hospital.Aku telah berjaya menjadi seorang pakar Matematik dan sering memberi tunjuk ajar kepada para pelajar.”?? kita juga yang susah nanti.


Nike Lunar Haze 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:30 No.263   HomePage
01.gifCerpen : IRika Nama Pena : Ritintin“IrikaCerpen : Jeling-jeling Tak mahu pelajar-pelajar dok pakat-pakat bagi jawapan. Ingat ni Tok Ketua. kalau boleh, Pada ketika itu dia tengah dating. pahit dan manis semuanya tersimpan kemas di dalamnya.Seorang gadis belasan tahun dengan rambut pendek berposing di hadapan kamera.cucuk je kat ATM!” Aku nak mama…. Dalam mamai aku biarkan nokia 3330 tu menjerit sendiri, Sekarang musim hujan.


Air Jordan 10 (X) 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:25 No.262   HomePage
01.gifdi hadapan kedai bakery kegemaranku. Siapalah yang tidak suka kalau orang nak belanja makan. Tanpa banyak bicara Azril dan Fariq mengembalikan tumpuan mereka dalam sesi pembelajaran di kelas. Ati selalu termenung. Terima kasih kerana belanja saya makan malam ini. Dia akan ajar kamu sampai ujian percubaan spm. Hang tak pa la bole buat selamber. Abang dah promised dengan Abang Man nak masuk office esok. Sudah tentulah memakai mafla hadiah daripada Elisya dahulu. “ye saya??saya.


Nike Zoom Hyperdunk Donn... 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:20 No.261   HomePage
01.gifAntara kepercayaan yang dipegangnya selama ini dan kebenaran yang akan aku bentangkan padanya hari ini. dia suruh buangkan jauh di Selat Tebrau.“Maaf! Siapa? Mak Timah harap Esah dapat simpan. I like it. Nasib baik dia tak nampak aku tersengeh sorang-sorang macam kerang busuk. selekeh je bila budak-budak laki tengok. Semuanya bagai mimpi.Bukan itu yang Melissa harapkan tetapi jika ini yang terbaik dia redha.


Nike Air Yeezy 2 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:20 No.260   HomePage
01.gifKau taulah kan aku ni dahlah tak ada mak ayah,” Balasnya sambil menghirup air nescafe kegemarannya. Kau masih tak kenal aku ke? mana satu abang nak jawab ni? Takut punya pasal kitaorang pun balik jelah ke rumah kitaorang. Aku rela tidur sorang kat rumah. “Kalau mama dan papa ada kan best?? ?? dia tidak boleh membantah kata kedua ibu bapanya.”“Lepas ni Rin ingat nak siap-siap terus keluar. Dah janji dengan Farra.


Nike Air Jordan 8 Donne 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:19 No.259   HomePage
01.gifAwak ok?”“Takde apa-apa la. Macam-macam sudah Mia lakukan untuk si buah jantung hatinya, tak salah korbankan cinta dan perasaan demi seseorang yg tidak kita cintai, Kalau hendak difikir-fikirkan berapa ramai orang di luar sana yang dapat merasa kena kunci di pejabat sendiri sebab nak elak dari kena ambil surat petition dan bersembunyi di dalam gelap beramai-ramai. Dan muka aku pucat. suatu masa nanti,Andai engkau memenuhi seluruh hatimu dengan iman dan cinta, kadang-kadang lambat. Aku.” Aimi cakap dengan penuh yakinnya. Ainul pusing 180 darjah.katanya sambil ketawa.potong Alisya . Pakai air sejukkan? Kenapa Mak Long boleh koma ni?’ Datuk Abdullah mahukan majlis yang tertutup.akanku jadikan kau ratu hatiku” Ikrar Qhairul di dalam hati. Apabila memperkenalkan Dr. Jujur hatinya sangat menyayangi Dr.


Nike Shox Turbo12 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:19 No.258   HomePage
01.gif” janji Along pada emak. Beliau hanya akan pulang pada hari raya pertama disebabkan tuntutan kerja. Airmataku menitis laju.Kau ni demam luarbiasa” tambah Nizam. Akhirnya tanpa teragak-agak Nizam dah pasang agenda,?? sayup kedengaran suara doktor.kenapa aku begini? Selama ini dirinya sibuk mencari rezeki. Diorang tu culik anak-anak kita depan mata saya. “Ada orang nak jumpa? Nyata bukan mimpi. ” aku menggengam erat tangan Amirul. Namun setahu aku dia tetap memberiku nafkah zahir walaupun bukan batin.


Nike Air Max 95 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:19 No.257   HomePage
01.gifHari ini merupakan hari pertama aku melangkah kepusat pengajian tinggi.“Mak.,” kata penjual terompet sungguh-sungguh.” gerutumu menggebrak kemudi.aku yakin kau akan menerimaku.tapi entah kenapa aku juga merasa aku tak bisa untuk menjagamu. Diangkatnya wuduk dan dikerjakan solat sunat dua rakaat. Hari minggu sebelum final exam aku study kat library dengan Akima and da gEng.pasal apa? Aku seperti tidak percaya dengan apa yang ku lihat. Lalu aku mencapai telefon bimbitku dan mendail nombor telefon rumahku sendiri.“Thanks again bang. Jangan pergi mana-mana. Mutia tidak ingin pandang ke belakang lagi. detik hati Mutia. Mak suruh kita berkenalan dulu sebelum Myra membuat keputusan sebab sebelum ni kita tak pernah kenal pun”“Betul.”Puan Dalila berbalas pandang dengan Encik Mukhriz dengan senyuman yang lebar,Tengok muka abang Razlan,) rupa-rupanya pompuan daa?? Ya dia kini lebih tenang disana.??Kami baru saja sampai Syifa.


Contact Us 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:19 No.256   HomePage
01.gifmemandang pelik.Heliza blur.???????????“Tq for breakfast,pintu diketuk dari luar.Jangan terlalu obses dengan dunia pinjaman ini. Adik minta abang lukiskan sebuah kereta. Qaisy Haiyyan tersenyum memandang Qish Faizureen yang jelas tampak terkejut. namun tiada tanda lelaki itu akan bangun.” Mata aku jatuh pada plastik biru gelap yang berada di tangan Kiah.Ah.


Nike Air Max Herre 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 22:19 No.255   HomePage
01.gifTetapi hari ini dia harus kuat membuang cincin itu. sebab Nana cadang nak pulang dengan Eka la.no. Ahh, mana tahu,04. Lantas handset dikeluarkan dari dalam beg dan menaip ” kak ina,” Spontan terpacul kata-kata dari mulutnya.” tak ingat.” Suamiku mengeluh perlahan.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & SAM -
携帯用改造:湯一路  &  isso