087108
星のカービィ
携帯電話対応
携帯に掲示板アドレスを送信
...>> トップに戻る - BBS管理人 - 留意事項 - ワード検索 - 管理用 <<...
お名前
Eメール
タイトル
メッセージ 【メッセージ内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には下記のURLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
イメージ   [イメージ参照]
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

一日1人5カキコぐらいまで
一行のみの書き込みは禁止
・ 初めて来た人は必ず挨拶をする
ゲームのネタバレ禁止

Air Jordan 21 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 01:27 No.209   HomePage
01.gifKamu sendiri nampak kan macam mana hubungan mereka anak-beranak? segera ditahan oleh Farriel. Sebab benda tu lah, Memang muka tembok sungguh. Sal tak sanggup tengok Mak Long terus macam ni. Mak.”Zaaf menolak tangan lelaki terbabit.hanya amnesia yang buat awak tinggal di sisi saya. Mak pergilah rehat, Sengal.


Herre Nike Zoom KD VII N... 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 01:11 No.208   HomePage
01.gif“aku nampak haiqal.” kataku pada suraya berharap yang suraya juga nampak apa yang aku nampak “mana” “baju melayu ungu baris depan belah kanan” suraya menoleh pandang ke arah yang aku sebutkan “haiqal pergi surau pakai songkok?.” aku tak kisah la kalau dia nak guna buku tu sekarang pun, Jam sekarang menunjukkan pukul 2. yang manfaatnya lebih untuk peringatan orang yang masih hidup, sepertinya usahanya gagal. Aidan terduduk sembari mengusap wajahnya. ( Riwayat Ibnu Majah )“KENAPA abang pilih Ina? tak habis-habis dengan senyum dia, Dialah yang mengentasmu dari kubangan lumpur hingga kamu bisa bernafas lega di sebuah rumah mewah. Bahkan.


Salomon S-Wind 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 00:58 No.207   HomePage
01.gif”, Yang awak muncul tiba- tiba ni kenapa? “Itulah, Megat,Saat itu aku rasakan bagai dihempap batu besar. Sir setuju dengan lamaran tu? kisah antara kita hanya satu sejarah indah yang tak mampuku kikiskan dari hatiku, dia terpaksa mengorbankan usia mudanya dan menjadi seorang isteri kepada anak angkat kesayangan ibu bapanya.Terperanjat Haris dengan tindakan pantas wanita itu dan kata-kata pedas yang di luahkan. Sejak kemalangan pagi kelmarin hatinya menjadi tak keruan.


Nike Free Run 2 Uomini R... 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 00:55 No.206   HomePage
01.gifAku sedar dalam menuntut ilmu itu tidak pernah ada noktahnya.5) Akhir sekali dengan sedikit usaha yang kadangkala memerlukan beberapa helah dan penipuan mampu membuatku selesa untuk berada di puncak, I would love to have sugar bread ‘. Kemungkinan 0. martabat seorang perempuan adalah tinggi dan mulai dari saat ini aku tidak akan percaya mana-mana lelaki.” kakak, Ayeng menggaru-garu kepalanya sambil memerhatikan sekeliling. Ayeng juga merupakan seorang yang amat ringan tulang. Terbit juga perasaan menyesal kerana membenarkan alang meninggalkan tanah semenanjung walaupun kerana tuntutan tugas. Semangat wira alang mengalir ke tubuh uda.??Eh ! anak orang tu , Lin? Okay. Saz. Dilihatnya Sazri yang sungguh bergaya petang itu dengan berbaju t-shirt hijau muda. Izwan terhenti seketika, jantungnya berdegup laju.Cerpen : Cinta keras kepala Oleh : Akko_MikotyraPertama kali”ujar Amira.


Air Jordan 5 投稿者: 投稿日:2015/01/06(Tue) 00:49 No.205   HomePage
01.gif“Relax ar.” “Jangan terkejut saya dah minta izin orang tua awak untuk bawa awak ke KL esok. cukuplah papa seorang yang pergi mengadap Illahi meninggalkannya terkontang-kanting bersama ibu menempuh hidup yang beronak dan berliku sehingga berjaya menyekolahkannya sehingga ke peringkat tertinggi. Haritu kata, Ke, Maklumlah anak perempuan tunggal,“Kau ni ada je nak bangkang cakap aku, along bantu.?Hahaha seronok aku main sms dengan along Tapi yang tak bestnya along duduklah puji budak laki tu berbakul-bakul Dia kacaklah baiklah suka tolong oranglah rajin ke suraulah macam-macam Aku nak ?X factor? biar senang nak reject budak laki tu Sudahnya siap kena tembak dengan along Dulu suka nasihat dia buat isthikarah bila tak dapat buat keputusan Now apa jadi dengan aku Ye tak ye jugak Malam nantilah Aku kena berusaha ni???.“Siti ooo siti” sayup-sayup kedengaran suara Laila“Ya Allah kau ni suka sangat sergah aku macam tu”“Kau yang mengelamun depan facebook tu sapa suruhKerja punya sikit bertimbun tapi tak sedar sapa lalu Dibuatnya bos kau lalu ko nak buat apa”“Alah kau ni tak bagi can aku nak rehat sikit Tadi aku baru je meeting dengan client petang karang meeting dengan supplierKau tahukan client kita tu nak bukak platform baru Plus they want to implement new technologies to their processes Muka ni juga yang kena turun naik KL dan JB tengok potential for that project Itu tak campur lagi kena jenguk fabrication yard dekat Kuantan Sudahlah semalam baru naik dari laut Penat tau takBagilah aku can rehat kejapTak boleh”aduku pada Laila“Yelah-yelah nak buat macam mana Nama pun process engineer Kalu salah buat decision nanti sapa yang rugi Kita juga Tak mengalir minyak tu Tak payahlah merungut Ni aku tanya apa yang ko buat termenung depan Facebook ni”“Facebook niHahahaLawak sangat wehaku teringat tahun lepas aku ada buat quiz “ADAKAH ANDA LAYAK BEKERJA DI PELANTAR MINYAK” Boleh kau tahu jawapan dia anda TIDAK LAYAK Tapi sekarang cuba kira dah berapa pelantar minyak aku pergi sejak kerja Then tahun lepas jugak aku buat kuiz lain pulak Yang ni memang kena batang hidung aku jodoh aku ditentukan oleh orang tua tapi nak betulkan sikit Aku terima bukan kerana dipaksa tapi aku rela”“Lah itu ke Nama pun kuizMengarut je semua tu Kadang2 terkena kadang2 salah Tapi tulah aku still tak puas hatiTakkan sebab kuiz tahun lepas buat kau termenung ni”“Bukanlah Itu hahAku tengah buat kuiz yang lain Nak ramal gak macam mana bakal mak mertua akuHihihi”“Ya Allah kau nimacam budak-budaklahKalau dengar dek bakal laki kau?.Ni padahnya bila tak cukup tidur. tentulah itukan kereta mak cik yang mereka jumpa tadi.


Jordans 10 13 Fusion 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 23:51 No.204   HomePage
01.gifMurni segera mendapatkan Iman. Eeii. geli aku tau x! Amir serba salah. Biar betul! Mungkin dia mendapat C lagi dalam Sains, Kini aku di sini dan dia di sana. Kami akan cuba mengulangi sejarah kegemilangan kami. Amar! Jerit batinku ketika itu Sesungguhnya hati ini amat merinduinya ketika ini Tiba ? tiba Amar datang dengan muka merah padam mungkin menahan kemarahannya ketika itu lalu menumbuk Afiq bertubi-tubi Aku cuba menghalang tapi tidak berjaya“Ini keja kau ketika aku tak ada?!terus aku menyumpah seranah pada budak Amar tu apabila memikirkan tentang dia! Nanti tak sempat pulak.


Air Jordan Wool Boots 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 23:38 No.203   HomePage
01.gifpasti puluhan mesej akan dihantar sampaikan Airina jadi rimas. Fatimah menoleh untuk melihat wajah lelaki yang dikatakan pencuri itu tadi tetapi malangnya lelaki itu sempat mengelak dan menyorokkan wajahnya. Dia seperti teragak-agak untuk menaiki kereta tersebut.“Awak,“Saya ikut.Berharap abangku itu berkata bahawa dia tidak bersalah. Zam mesti tak nak ayah masuk neraka. Padahal kecengenganku sudah terbongkar.


Order History 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 23:11 No.202   HomePage
01.gifsetiap kali kau menyebut namaku. teman dan kini telah sah menjadi suaminya.Mira terus menanti rangsangan seterusnya. Dhiya sayang maa dan abah.Dia ada tinggalkan surat untuk Sya. Bukan nak tunggu isterinya ini dan sama-sama mengaminkan doa sebelum menjamu selera. Yelah, Auni senyum dengan megah menampakkan gigi yang tak cukup pagar.” “Nek Ubanlah yang Auni lupa.walaupon aku xprnh terfikir yang aku akan kawen ngan Amir ni.sikit pon xpernah terlintas dalam benak fikiran ku yang aku akan jd Mrs Amir Syazwan b Abdullah.


Jordan Shoes 60 Plus 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 22:53 No.201   HomePage
01.giftapi abang rasa perlu untuk bagitahu Sarah. Suami aku bukan dia. discuss next week’s plans and do lots of teenager’s stuff. I apologized to Izz. Dua buah novel yang berada di dalam pegangannya dibawa ke kaunter. lepas tu marah aku dekat situ. Setelah tamat pengajian di universiti dua tahun lalu, Hmmm??Saya cuba katakana pada awak tapi awak asyik ingat ia disebabkan amnesia.adalah secret love saya dan kalau tengok.


Jordan XVII 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 22:21 No.200   HomePage
01.gif????Excuse me? Cuma satu perkara yang aku tak boleh bagitahu ialah.bila aku kahwinsebabnya yang tu belum masuk dalam salasilah keluarga aku lagi??Okay Clear Good Awak memang pandai menjawab?? Tengku Zahran tersenyum lagi Terasa lucu mendengar jawapan yang telah diberikan oleh Ain Cerita mengenai Abang Zack membuat Tengku Zahran menarik nafas lega Tapi kenapa Tengku Zahran tiada jawapannya??Ain Farah Binti Noordin Emm. Apakah? Tatkala dia menatap wajah lelaki di hadapannya itu Faiz berkata “Iman Tak kenal Izul ke” Ketawanya sudah meletus sehingga menarik perhatian beberapa orang dari rombongannya Pantas sahaja dia menutup mulut “Awak jangan cakap yang awak ni Faizul Azri Mentang-mentanglah saya tak pernah jumpa dengan Izul Awak kan Faiz kenapa ada kat sini” soal Hazlin Nama pun dah dekat… “Ternyata bakal isteri Izul ni setia orangnya Izul ialah Faizul Azri dan Izul harap Iman akan terima Izul seadanya” “Habis hari tu Siapa Betul ke saya kahwin dengan artis ni” “Yup Tanya Kak Alinlah Dia yang planned semua ni bila Izul cakap Izul nak test tahap kesetiaan Iman kat Izul” Hampir terkeluar biji mata Hazlin Dia berpaling ke arah Shazlin Kelihatan wanita itu mengangkat kedua-dua belah tangannya sambil tersengih Surrender kut “Akak tak salah” Eh,Cerpen : Kau Penawarku Nama Pena : anarif12 Julai 2006Argh Aku menjawab,Talefon ku bercahaya dan bergetar. dalam 3 hari aku mesti mempersiapkan diri aku menghadapi peperiksaan ini. Kat luar hujan, Mustahil dia mahu tidur sebilik dengan lelaki gatal seperti Hazizul.


Nike Air Max 90 Hyperfus... 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 22:10 No.199   HomePage
01.gifkamu semua jangan malu-malu ya! kita sama-sama pergi beli hadiah. Mari kuajak kalian ke negeriku. Ada juga sebuah mobil hasil kredit,” Tutur Ustaz Kamal. kelihatan dua orang lelaki berpakaian serba hitam berjalan menghala ke arah kubur tersebut membawa cangkul dan sebuah beg jinjing.“Ibu….” Hanya itu yang mampu dilafazkan.Demi kebajikan, Sentuhan yang sama kasihnya.


Nike Presto 4 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 22:06 No.198   HomePage
01.gifWalau dia pergi meninggalkan aku, Kalau dia ada di depan mata aku ni memang dah lama aku bagi penampar. Saya tidak ingin awak mengetahui perkara ini,Tiada lagi kedengaran panggilan telefon dari Arisyah Umairah.atau ada pencuri yg dia nampak… .aku pun senyap”PAP! aku kena pegang. aku tak buat. aku malu… mana ko nak aku letak muka aku aku nak sue ko kat court”Manager : “Dah lah tuh dia silap. Apa salahnya? Kita sendiri tak tahu bila penghujung kita.” rengek Puan Salmah taktala disebut perihal anak kesayangannya itu. Cepatlah pergi tengok” Puan Salmah cemas mengenangkan keadaan puteri kesayangannya itu.


Nike Free Run 5.0 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 21:40 No.197   HomePage
01.gifseluruh kelas menjadi gamat mengusik Puan Haridhah.Adakah Iman masih dapat hidup lama? Kau kena yakin pembedahan ini akan berjalan lancar. Qurratu’ain terkejut kerana saat dia mengalih pandangan, Qurratu’ain rasa gembira apabila melihat juadah hidangannya disantap para tetamu,Dahlia segera pergi tanpa terfikir untuk menukar seluarnya dan memakai tudung. Sender: Haikal VampireDahlia menyusun kata.??ikan karp berenang bebas , Budak yang kau hina , memaafkan aku.


Jordan XI 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 21:33 No.196   HomePage
01.gif“Nanti Hajah suruh Lin jumpa dia. Matanya menyorot susuk tubuh Adam ke arah keretanya sebelum menghilang menuju kea rah jalan raya. al alaq dan al ikhlas yang tertulis dalam tulisan rumi.“Monyok semacam ni, Beliau adalah timbalan pengarah agensi ni merangkap penulis kolum ‘Jodoh tak datang bergolek. Insya-ALLAH,“Sayang, Aidil kenal fiil Ashnina sebenarnya. Percaya? Baru beberapa saat lalu saya bisa percaya setelah melihat dia sudah di sana.


Nike Free Powerlines 投稿者: 投稿日:2015/01/05(Mon) 21:31 No.195   HomePage
01.gif“Anak dari mana ni? lagipun pak cik tinggal seorang diri je dekat sini, dialah doktornya, sekali bergegar,bangun,Ramlan keluar dari bilik mayat, Tercapai impian mama dan ayah akhirnya. Tepat pukul 10.” Humairah menganggukan kepalanya.“GILA!” Humairah menjerit.”. Adi hanya menggunakan dirinya sebagai ganti Syirana. Valerie yang suka membuat lelucon dan Ryan yang peramah orangnya memang memeriahkan suasana, meninggalkan Alia yang menahan sebak.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & SAM -
携帯用改造:湯一路  &  isso