086847
星のカービィ
携帯電話対応
携帯に掲示板アドレスを送信
...>> トップに戻る - BBS管理人 - 留意事項 - ワード検索 - 管理用 <<...
お名前
Eメール
タイトル
メッセージ 【メッセージ内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には下記のURLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
イメージ   [イメージ参照]
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

一日1人5カキコぐらいまで
一行のみの書き込みは禁止
・ 初めて来た人は必ず挨拶をする
ゲームのネタバレ禁止

Air Jordan Fusion 6 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:58 No.314   HomePage
01.gifsetiap kali kau menyebut namaku. teman dan kini telah sah menjadi suaminya.Mira terus menanti rangsangan seterusnya. Dhiya sayang maa dan abah.Dia ada tinggalkan surat untuk Sya. Bukan nak tunggu isterinya ini dan sama-sama mengaminkan doa sebelum menjamu selera. Yelah, Auni senyum dengan megah menampakkan gigi yang tak cukup pagar.” “Nek Ubanlah yang Auni lupa.walaupon aku xprnh terfikir yang aku akan kawen ngan Amir ni.sikit pon xpernah terlintas dalam benak fikiran ku yang aku akan jd Mrs Amir Syazwan b Abdullah.


Jordan Flight 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:56 No.313   HomePage
01.gifaku juga yang sakit hati. Cukuplah kalau selama ni aku banyak susahkan dia. Hai…takkan berapa hari tak jumpa dah lupa suara Fik, Puan Melina menggetap bibir. mummy dah sediakan segalanya untuk Nea,??bisik ku dalam hati.??aku mula berangan. “awak tak salah,Am.siapa nak jadi sahabat aku lagi AmSiapa yang nak tolong aku waktu aku dalam kesusahan,“Wah.


Air Jordan Olympia 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:54 No.312   HomePage
01.gifSuhaila dan Dahliana akan berhari raya di sebelah sini. bukan si suaminya yang bongkak mengaku Tuhan! “Indah bukan monumen ini. aku berulang-alik dari Kedah ke Cameron Highland. Dalam perjalanan ke sini agaknya bersama abang Sorhana. menyuruh aku melihat gelagat Osman yang kelihatan galak mengusik Kiah. Tetapi mahu buat semua itu yang jadi payahnya.tadi lapar sangat sampai nak gaduh-gaduh.ni takkan takde sambal belacan taknak makan.perit dirasakannya.seleranya umpama telah mati. ya Allah.


Jordan Carmelo Anthony 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:52 No.311   HomePage
01.gifLeha.Azhar berlalu meninggalkan Puteri lalu meneruskan kerjanya. Kek coklat yang baru siap di masak terus ditinggalkan di atas meja.” Fahmi diam.Hari ni saya balik lewat sikit sebab nak baiki kereta ni terus. Memang benar.Bersebelahan dengan halaman yang penuh dengan gambar-gambar Dongbangshinki. sekolah itu memang selalu menjadi pilihan golongan elite kerana menawarkan kualiti pendidikan yang baik. So, I snapped before he said something, Sarah menyentak kakinya dan terus naik ke biliknya. Dahhhh”“nabil tak kisah sarah nak dengar ke tak nak.Tanpa disedari oleh kedua-dua rakanku itu,aku mengikuti Mimi kembali ke asramanya.Ada juga yang menangis kekecewaan. “Cikgu pada zaman urbanisasi ini sudah tidak lagi sesuai jika digambarkan seperti lilin membakar diri yang terpaksa berkorban demi menerangi hidup para pelajarnya.


Shox Monster(14) 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:50 No.310   HomePage
01.gif” kata Izhar memulakan kata. Aku tahu, Dan ku pasti, itu mustahil bagiku. Aku menoleh sekilas kepada rakan sebilikku, sebab saya tak rasa awak ada buat apa- apa kesalahan pun pada saya. Tidak pernah disangka Nasuhah berbicara seperti ini di hadapannya. Kemudian aku dengar ibu aku menjerit kuat dari atas motor buruk. jangan mati jangan mati adik?? buka mata dik, menjangkiti.


Air Jordan 18 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:45 No.309   HomePage
01.gifaku tak tengok pun muka dia tadi. Saya dah maklumkan dan mereka sudah pun bersetuju. secara tiba-tiba hantu raya belaannya muncul semula dengan senyuman girang. tanya Pak Usop pada makhluk belaannya.dia pandai ambik hati orang tua.dia Nampak macam peramah sangat.saya pun janji” aku masih dapat menangkap tanganya mencatat sesuatu di atas buku notanya. Percaya ataupun tidak…. biarlah…* * * * *“ABAH mana Kak Ila? Kejap lagi baliklah tu.”Hanna tidak sempat untuk menegur Ash.” Ash mencapai buku lukisan Delina. Sekali lagi aku malu. aku adalah pemuda yang riang dan ceria di kota ini. Di saat ini,’ Hanis memberi jawapan selamat.Ari turun la nie.pak cik aku tinggal dekat Damansara. pintu utama dikuak dari luar. pergi ambil canon flash yang satu lagi dalam van dekat tempat parking” arah Lan.


Nike Free Run 6.0 V2 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:30 No.308   HomePage
01.gifkalau tak mesti sekarang ni kau tengah mandikan jenazah aku tahu tak “.Sesiapa sahaja yang berkawan dengan Syamihah pasti akan memujinya dihadapan kawan-kawan yang lain. Tidak tahu bagaimana dia mahu menyampaikan hasrat di hati kepada Elina. kita pula yang dimarahnya. Hidup sebagai pelajar Universiti aku terus lalui hari demi hari, Ini tak masuk Universiti yang banyak lagi cubaan dan dugaan ni. Toing.toing. Never! “Kenapa tak masuk kelas semalam” Diulanginya soalan tu Apalah dia ni Semalam dia yang halau aku lagi mau tanya Patut ke aku bantai mamat seorang ni tak Patut ke“Kan Encik yang halau saya kuar dari kelas Lupa ke Yelah. Kampung ini masih tidak lagi berubah. tak payahlah. aku belanja.!


Women Air Jordans 6 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:22 No.307   HomePage
01.gif”Aku memanggil Angah yang mahu berlalu ke biliknya.rakan setugasku di Jabatan Narkotik. Katanya tidak mahu merosakkan kembara hutan yang telah dirancang mereka berdua. Ibu Syarif yang merupakan ibu angkat kepadanya juga telah mengahwinkan dia dengan seorang wanita cantik yang solehah.Is kawin dengan perempuan ni?Macam manalah nasib Laura selepas ini bila berada bersama Faris? Jadi budak-budak dah anak-anak kita ni, Alwi hanya memandang adiknya.” Ria memberi alasan. “Kali pertama tengok awak malu-malu.


Jordan Fly 23 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:20 No.306   HomePage
01.giflantas air mata yang ditahan oleh lelaki itu keluar tanpa dapat ditahan lagi”. perasaan malu ini aku buang demi rinduku kepadanya. Panggilanku tidak pernah dijawab. Aku menggerutu sendirian. Abang lama sikit ni, Dengan gembiranya,143 farisha” Bibir lembut itu singgah di dahiku.Walaupun waktu tu aku tahu dalam hati dia ada syira seorang.??????????????????-Kenapa dengan aku ni?memori silamku menerjah kembali kedalam ruangan ilusiku.***********“Assalamualaikum.


Jordan Prime 5 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:14 No.305   HomePage
01.gifkami ke kedai runcit bersama sama, Cemberut tol??”“Apasal? Farhan tersenyum.Dan,“ Terima Kasih, Biar dia marah aku. Dia sedih. dia luka kerana dia keseorangan Dia dambakan kasih sayang mama dan papa Dan dia sebenarnya sayangkan Cikgu Ros tapi dia egois ” Sofea awas ” Tiba-tiba Sofea terasa badannya ditolak dengan kuat Serentak bunyi brek kereta berdecit di jalan raya Cikgu Rozaini sudah tidak bergerak lagi Sofea Erina yang jatuh ke tepi jalan segera bangun dan mendapatkan Cikgu Ros Air matanya tumpah di situ Dia hilang kawalan diri Matanya berpinar Cikgu Rozaini tak bergerak lagi Sekujur tubuh itu dipeluk erat Mukanya pijar dan dia tidak ingat apa-apa lagi************ Mereka bergegas ke hospital daerah ” Pia Pia ” Suara Fazlan kedengaran lembut Dia ingat suara itu Dia kenal Dan dia sangat merindui lelaki itu Dia tahu dia sayang dan cinta pada Fazlan Dia tahu Fazlan juga begitu Fazlan ambil berat tentang dia Fazlan memahami dia dan menyokong dia ” Cikgu Cikgu Pia minta maaf Cikgu ” Sofea Erina meracau-racau dalam mimpi Dia menangis memanggil Cikgu Rozaini “Pia bangun Pia” Suara Fazlan bergema lagi Perlahan dan lembut matanya dibukaFazlan dan Aida berada di sisiDia rasa selamat dan tenang ” Pia berdosa Pia berdosa kat Cikgu Ros” Luah Sofea dalam tangisan ” Pia Belum terlambat lagi Cikgu Ros tak apa-apa Dia cuma terkejut masa kereta brek kecemasan Dia pengsan sebab terkejut Tapi tak ada sesiapa yang kena langgar Semua orang selamat Pia ” Pia nak jumpa Cikgu Ros Lan Pia nak jumpa dia sangat Pia nak cium tangan dia Pia nak peluk dia Pia nak sujud di kaki dia ” Luah Sofea lagi “Okay Okay Nanti Lan suruh Cikgu Ros datang ya Pia lemah lagi Pia kena rehat dan makan ubat Lan dah telefon mama dan papa Pia Nanti diorang datang” ” Lan Aida maafkan Pia “ “Dahh…tak perlu nak dimaafkan Pia pun dah sedar Kita buka buku baru” Aida memujuk Fazlan mengukir senyuman Redup matanya menyorot wajah gadis idamannyaDia gembira Sofea Erina sedar sebelum terlambat Dia akan tetap memuja gadis itu ” Assalamualaikum ” Suara lunak merdu itu memecah kesunyian antara mereka “Cikgu Rozaini Cikgu Ros” Tanpa sesaat jua Sofea memeluk Cikgu Ros Menangis dalam dakapan guru itu “Maafkan segala salah silap Pia cikgu Pia berdosa dengan cikgu” ” Cikgu di sini untuk kamu Pia Cikgu dah maafkan Sofea Erina dan cikgu nak Pia bangkit buka buku baru dan terus belajar untuk STPM” ” Cikgu Pia berdosa “ ” Cikgu maafkan “ ” Terima kasih cikgu Ini lah kemaafan terindah dalam hidup Pia Selamat Hari Guru cikgu Pia sayang cikgu” Sofea memeluk erat Cikgu Rozaini Aida dan Fazlan juga tersenyum bahagiaKencana MeranaSelamat Hari Guru ! Aaarrgghh.mudah saja aku berprasangka.Mengapa kau terlalu baik padaku.? Adakah maksud lain disebalik semua kebaikanmu ini?


New Jordans Spiz'ike 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:12 No.304   HomePage
01.gifDan sewaktu Amira sedang mengemaskan barang-barangnya sebelum kembali ke Johor Bahru,Dalam diam-diam, Baby jangan mudah mengalah.” Kedua-dua tangan itu disalami penuh hormat. Matanya melirik ke arah setiap mata yang memandangnya. Keadaan Anita dan Michael semakin baik dan beransur pulih. saya dirogol. “Tak pe,Semuanya ikut haluan hidup masing-masing.Matanya terpejam rapat seolah menghayati muzik yang dimainkan.


Air Jordan 13 Retro 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:10 No.303   HomePage
01.gifadakah Lyana akan terima dengan pemergian aku? sambil membuat riaksi serba salah kepada Aisya.” Nana yang tiba-tiba muncul disitu menggamatkan suasana. Tak adanya akan kembali lagi dah, Siapa bilang hatinya tidak terasa akan kehilangan anak-anaknya.Apapun,dalam memperjuangkan nyawa, Tolong adjustkan kau dengan dia. Sedangkan mereka sendiri tak tepati janji. Jannah dan Dania menyambut bulan ramadhan tahun ini di Langar.


Air Jordan Fusion 9 投稿者: 投稿日:2015/01/09(Fri) 21:08 No.302   HomePage
01.gifDahlah. Memang dia mempunyai enam orang sahabat dan geng mereka digelar ‘Cokiez’ sejak zaman sekolah lagi. Macam mana aku nak cakap ni,?? bisik hatinya “Err Akif Jom pergi kedai depan tu kejap Lysa ada benda nak cakap ni Sorry susahkan Akif tapi benda ni quite important” ajak Alyssa Seiringan mereka berdua berlalu ke kedai makan di hadapan sekolah Setelah mengambil tempat masing-masing dan memesan makanan Alyssa gagahkan hatinya untuk berkata-kata “Akif Hmmm Macam mana nak cakap ni ehh” “Apanya Susah sangat ke nak cakap Selama ni becok je” “Err Akif Okay I have something to tell you Tak kisahlah Akif terima or not tapi Lysa dah nekad nak cakap jugak Well err??” “Apaa” sergah Thakif Pelik melihat Alyssa yang tidak pernah tahu diam itu tiba-tiba diam dan kaku “LYSA SUKA AKIF” Muka Alyssa sudah bersebu merah Malu ??Haish terlepas lah pulak?? “Makan lah Kejap lagi Akif ada plan” balas Akif Alyssa terdiam ??Hmm betullah bertepuk sebelah tangan Aduhai?? Sabarlah hati????2 tahun kemudian?? AUSTRALIA “Kau ni dah sembilan belas tahun kenapa tak pernah ada pakwa lagi” soal Delaila kepada Alyssa Pelik Alyssa sudah cukup pakejnya cantik pandai Tapi tiap kali lelaki datang menghampiri pasti dia akan menjauh “Saja Kau pun tahu kenapa Asal nak tanya” balas Alyssa Dia tahu Delaila tahu mengapa dia tidak memberi respon positif kepada mana-mana lelaki yang cuba menghampirinya Delaila merupakan rakan baiknya sejak sekolah rendah lagi “Haha Aku tahu tapi aku pelik Dahlah kau tunggu Thakif tu Dia dah dekat US kau tu dekat Australia Mana nak jumpa Dia pun entah-entah dah ada orang lain” “Aku tak boleh nak buat macam mana You can??t force me to love someone else Kau ni” balas Alyssa Geram dengan Delaila Bukannya sekali dua dia mencuba malah berjuta kali namun semuanya gagal Malah dia pernah menjalinkan hubungan dengan seorang pelajar Malaysia di Australia namun semuanya hancur Mana boleh dengan orang lain padahal hati dengan orang lain Mengkhianati diri sendiri namanya tu “Haish Kau ni Dah lah tu Tengok Azfar tu daripada first day kau masuk dia dah tunggu kau Kesian dia” “Kalau Azfar tu nenek aku pun tak tentu nak Bukan takat aku orang tua pun dia nak agaknya Kalau letak lipstick letak baju terus dia suka Gatal sungguh” tangkas Alyssa Sejurus itu dia terus membaling sebiji kusyen yang berada berhampiran dengannyaMALAM itu Alyssa tidak dapat melelapkan matanya Sejak Delaila menyentuh kembali mengenai isu Thakif dia tidak dapat fokus kepada benda lain ??Tidurlahh Esok ada class Apa lah Laila ni saja je suruh aku ingat balik zaman dulu kala?? Puas sudah berguling di atas katil namun mindanya terus sahaja memikirkan Thakif Kali terakhir mereka bertemu adalah semasa mengambil keputusan SPM Syukur Alhamdulillah dia dan Thakif telah mendapat keputusan yang cemerlang Walaupun pada hari tersebut Thakif tidak menegurnya dia tetap gembira melihat lelaki tersebut Dan kini dia berasa di Australia dan Thakif berada di Amerika Syarikat Sangkanya selepas mereka terpisah oleh benua perasaan itu akan hilang Namun Alyssa salah Makin menebal rasa sayang itu Makin menebal pula rasa rindu itu Akhirnya dalam kekusutan minda memikirkan lelaki tersebut Alyssa terlelap juga??MALAYSIA “Dahlah jarang balik Malaysia nak shopping dengan kawan lama pun tak boleh Ni tak suka ni Asyik-asyik aku hadap muka kau jee” bebel Alyssa Sakit hati dengan rakan sekolahnya yang tidak dapat meluangkan masa untuk bertemu dengannya ??Nama je kawan si Dania dengan Emira tu Keluar dengan kawan pun susah?? sungut Alyssa lagi di dalam hatinya Mujurlah ada Delaila untuk menemaninya “Adoi Aku turun karang Aku teman ni kira baguslah Tapi tulah Nia dengan Mira tu apalah Kitorang dah lah jarang balik diaorang pulak takmahu jumpa Sedihh” adu Delaila pula Dia juga mengharapkan dapat bertemu semula dengan rakan lama Namun Dania dan Emira terlalu sibuk untuk meluangkan walau secebis waktu pun untuk merekaKereta yang dipandu oleh Alyssa berhenti di hadapan rumah Delaila Sejurus selepas Delaila turun daripada kenderaan tersebut Alyssa terus sahaja menekan minyak dan memandu semula pulang ke rumah Mesej yang diterima supaya dia membeli sedikit barang di kedai runcit berhampiran rumahnya itu perlu segera dilaksanakan Dia sudah keletihan Penat Kereta diletakkan dihadapan kedai runcit tersebut Matanya terus melilau mencari barang yang dipesan Sebaik dapat mengumpul semua barang yang dipesan Alyssa terus beratur di kaunter Tiba-tiba satu suara yang dikenali menyapa telinganya “Mama nak Akif belikan apa ni Akif mana reti nak cari barang dapur ni” sungut suara tersebut Alyssa lantas berpaling ??THAKIF?? bisik hati kecilnya ??Wow handsomenya dia sekarang Perubahan baru ni Dia ingat aku lagi ke?? soal hati Alyssa Dia lantas berpaling semula kehadapan dan tidak sampai seminit dia merasakan bahunya ditepuk oleh seseorang “Cik tahu tak dekat mana barang ni” soal lelaki tersebut sambil menunjukkan mesej dalam telefon bimbitnya “Sorrylah semua pekerja nampak busy that??s why saya tanya awak” sambung lelaki tersebut “Err kalau tak silap saya dekat belakang tu Belok kanan dekat second row tu” balas Alyssa tanpa memandang mata lelaki tersebut Pastinya dia akan cair dan mungkin Thakif akan tahu bahawa itu Alyssa Setelah mengucapkan terima kasih lelaki tersebut terus berlalu ??Dia tak ingat aku?? keluh Alyssa hampir sambil menuju ke keretanya Belum sempat dia membuka pintu keretanya dia ditahan seseorang “Lama Akif tak nampak Lysa Mana Lysa hilang” tegur seseorang THAKIF “Oh dah lupa Akif ke” “Eh taklah Erm sorry Lysa tak sedar tadi” “Alasan Boleh bagi phone number Senang Akif nak contact Lysa” “Nak buat apa pulak” “Bagi je Jangan banyak tanya”PERHUBUNGAN di antara Thakif dan Alyssa semakin baik Tidak lagi dingin seperti semasa Alyssa meluahkan perasaannya Thakif telah banyak berubah Malah hati Alyssa seakan-seakan berbunga bagaikan jatuh cinta semula Malah Thakif juga selalu sahaja menghantar mesej kepada Alyssa dan mereka selalu berbual di telefon Cuti semester sudah menghampiri ke penghujungnya Alyssa akan pulang ke Australia dalam masa dua hari Begitu juga dengan Thakif Hari ini mereka berjanji untuk bertemu buat terakhir kalinya sebelum masing-masing pulang ke universiti masing-masing Thakif bertemu Alyssa di Starbucks KLCC Alyssa nampak ayu dengan blaus dan seluar jeans dipadankan dengan selendang warna warni Thakif pula ringkas dengan t shirt hitam dan seluar jeans Selesai mengambil makanan dan air mereka mengambil tempat di meja yang disediakan “Okay I have to tell you something One important thing” kata Thakif “Alyssa sorry dulu Akif buat tak layan je bila Lysa luah perasaan Lysa In fact I feel the same jugak Tapi Akif malu nak mengaku Well ego je lebih Lepas tu Akif dah malu nak jumpa Lysa and that??s why Akif tak tegur Lysa masa ambik result dulu” “Chop Akif nak cakap apa ni Cakap la terus ni nak ada introduction semua” balas Alyssa sambil ketawa kecil Namun tawanya mati sebaik sahaja Thakif merenungnya tajam “I am serious Alyssa do you still have the same feeling towards me just life before” soal Thakif Alyssa tergamam Tanpa sedar kepalanya dianggukkan “Hmm Lysa Akif suka Lysa since day one Akif masuk sekolah tu Akif rapat dengan Lysa sebab Akif dah mula suka dengan Lysa And then bila Lysa confess Akif rasa macam kenapa Lysa yang kena buat first move I am the one yang patut buat dulu Akif suka Lysa suka sangat-sangat I love you I??m so sorry to let you down before Harini last time Akif jumpa Lysa I hope to end up with you as a lover and insyaAllah as husband and wife Akif cancel semua plan dengan kawan harini just to confess and if you want to accept me then please let me know” “Lysa setuju Lysa pun sayang Akif”4 tahun kemudian?? Siapa sangka perasaan sayang yang telah mekar sejak sekolah menengah itu masih lagi mekar hingga kini Jarak tempat tidak menjadi penghalang buat Alyssa dan Thakif buktinya kini mereka telah bersatu sebagai suami dan isteri Semoga Allah sentiasa mempermudahkan cinta mereka berdua Namun,relakslah,Mereka mengangkat tangan seraya berdoa tanda bersyukur. saya minta maaf. Dia mengatur langkah ke kamarnya. melainkan pergi bertemu dengan doktor. badan.


Nike Free TR Fit 投稿者: 投稿日:2015/01/08(Thu) 20:09 No.301   HomePage
01.gifAwal bulan Jun 2012,Acik seorang sahaja yang berani memanggilku Halia. kenapa perlu seperti ini?Bekas ubat kosong digenggamnya erat. Aku nak masuk kelas. Billy letak jari telunjuk dekat bibir Anne.Bagai menduga ada sesuatu yang tidak kena ustaz fauzi melanjutkan bicara nya“awak jangan tipu sya hazim.Tapi,abah.Bunyi kuat tiba-tiba berdentum diiringi dengan laungan tayar yang dicengkam piring brek.


Nike Zoom 投稿者: 投稿日:2015/01/08(Thu) 20:07 No.300   HomePage
01.gifsekarang bangun cepat??!?Arah Amna Iqbal tersenyum tapi masih tidak bergerak?? Dia berpeluk tubuh dan melangkah masuk ke dalam rumah. Apa yang awak rasa, Dalam keadaan marah-marah tentunya! cepatlah tampal notis tu! cikgu! terjengul wajah mama kesayangannya. Elina terus memeluknya tanda gembira kerana berjaya menyatukan kedua-dua sahabat kesayangannya. Pemandu kau yang setia itu memecah sepi perjalanan yang kanan kirinya hanya pasir luas terbentang. atau mungkin dalam sejarah namanya ialah Isitrofit.“Sama-sama” selepas mengambil duit tersebut,“RM 20 je cik” mak ai, Qasya’s fiancee? Beberapa orang pekerjanya segera menyiapkan hiasan pada meja-meja,hari ini dalam sejarah.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & SAM -
携帯用改造:湯一路  &  isso