086847
星のカービィ
携帯電話対応
携帯に掲示板アドレスを送信
...>> トップに戻る - BBS管理人 - 留意事項 - ワード検索 - 管理用 <<...
お名前
Eメール
タイトル
メッセージ 【メッセージ内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には下記のURLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
イメージ   [イメージ参照]
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

一日1人5カキコぐらいまで
一行のみの書き込みは禁止
・ 初めて来た人は必ず挨拶をする
ゲームのネタバレ禁止

New Balance 1300 投稿者: 投稿日:2015/01/08(Thu) 20:05 No.299   HomePage
01.gifhanya sebagai modal bicara. Lagipun tak ada yang mustahil. noktah! Semenjak itu ada sahaja usahasama antara mereka berdua bahkan juga dengan beberapa syarikat gergasi yang lain. Seulas senyuman terbit dibibirku. Namun, Aku tengok dia ni tertib la makan sopan je. So kadang kadang dia lama di laut. Ain berasa sedikit kecewa. Memang dia sudah nekad untuk mengambil gadis itu bekerja di syarikatnya.“Takde la. ada saja alasan yang diberikan.Takde lagi yang nak bungkus ikan keli. Balqis semua tak berapa sihat.hilang laa kredibiliti ak sebagai murid kesayangan cikgu zakiah…ak bukan lah budak pandai…dalam top student tu ak dalam no 7 je…tp subject sains tu mmg fav ak.tp subject lain kantoi.tidak mengucapkan selmt tinggal kat ak pun.sue pun dia jumpa. Biarlah aku menikmatinya dengan sepenuh hati.Keterlaluan.namun itulah hakikatnya Namun rembulan yang malu-malu menunjukkan wajahnya itu bagaikan cemburu pada kemesraan kami Kami mengalah Pada rembulan yang cemburu dan pada malam yang semakin menghitam Terlalu cepat masa berlalu Terlalu singkat pertemuan ini Belumpun sempat menghabiskan sisa-sisa rindu Belum juga sempat menyelami hati budi Namun aku puas Pertemuan ini akan menjadi sebuah memori indah buatku Sebuah kenangan yang akan kukenang selamanya Selagi jasadku utuh selagi jantungku berdenyut Namun siapa menduga? Cinta setinggi langit kasih seluas lautan belum tentu membuat hati terasa tenang Belum mampu meruntuh sebuah kepercayaan ?Andai di tanya pada hati…hanya engkau yang bertakhta Andai ditanya pada akal?harga diri dan maruah yang dijaga rapi?? kalau ye pun.


Air Jordan 5 (V) 投稿者: 投稿日:2015/01/08(Thu) 20:03 No.298   HomePage
01.gifejek Ariff.” lemah suara Salina. Ustaz Azmi mengucapkan terima kasih kepada Irdina.”“Kau tak tahu apa yang jadi hari ni. Muhammad Farid bin Abdul Halim!Ya, aku rasa baik kau fikir elok-elok.” kataku.” ucapku manja. Jeritan Along dan Nach juga.


Air Jordan 10 投稿者: 投稿日:2015/01/08(Thu) 20:00 No.297   HomePage
01.gif”Esqan Kamil ketawa terbahak-bahak mendengar pertanyaan rakan sekamar dan sekepala iaitu Dinzly Akram. Ada juga kesan seperti dicakar. tubuh Liyana dikeroyok oleh ribuan kumpulan gagak itu. akhirnya ibu membawa Hana pergi ke satu bilik. ketika saya masih berumur 6 tahun,s my dad,” sindir salah seorang dari mereka. Kesian Lan.“Aduh! “apa ertinya bila awak sanggup merubah diri awak demi I?


Nike Free 4.0 V2 投稿者: 投稿日:2015/01/08(Thu) 19:58 No.296   HomePage
01.giflast bas masuk kolej pukul berapa ek? Blok G05.”sapa Ina yang muncul entah dari mana. akak tak nak campur,abang.nie lis tgh bce paper psal Abby mintak cerai dgn suami die nie.”armand betul2 nekad.“ape kau nak buat”soal hakimi lagi. macam kenal je gelaran tu. Bosnya menghantar kad kuning kepadanya! kau masuk meminang aku. Is there anything wrong with today?


Jordan Sixty Plus 60+ 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 02:02 No.295   HomePage
01.gifini Yati mak. Ingatkan Allah banyak-banyak mak. di srin tertera “cinta pertama”. dahinya berkedut, Who is ?? Mereka memandangku sayu.tapi apakan dayaa. mulai hari ini farah tinggalla dengan kami ya? kami terpaksa berkongsi hidup pula.Lisa nampak teruja dengan ‘watak’ yang diberikan.


Jordan 9+14 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 01:50 No.294   HomePage
01.gifApabila Fairul meluahkan perasaan sukanya pada Aisyah, tp akhirnya mak dan abah memberikan kepercayaan untuk aku membuat keputusan.Disebabkan sikap bangcik pon menjadi faktor abah mengizinkan benda ini menjadi lebih serious.”No Love”. Sengaja dia peluk Nina depan Hari dan depan orang lain bila mereka keluar berdua. Baru nak mesra-mesra dah kena marah.: aya pun cuti start bln 2 niH: k la ayaH: akk nak keluarH: bye sygSurat?: yea? okey!” Puan Sri terus merungut lagi. Sudah setahun peristiwa kamikaze itu berlalu.


Jordans 6 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 01:10 No.293   HomePage
01.gifkku rassa ma.ssa ak.“Kau jangan lupakan aku tau! Nie pun uncle man yang bagitahu malam nie ada BBQ. Saya dah tau.sambung kerja tadi.” kata Pn Surya apabila sedar dirinya menjadi perhatian Kaca matanya yang jatuh di hidungnya dinaikkan ke matanyaPelajaran Sejarah adalah antara subjek yang paling memboringkan bagi pelajar-pelajar di kelas tersebut Apatah lagi subjek itu diatur pada waktu terakhir persekolahan Kepala Imtiyaz mula hendak terlentok di bahu Adam” Im.”aku memberontak dan cepat-cepat menjauhkan diri dari kakak.bulan Mac. “Err?? takpe lah. Okeylah,Ada ke lelaki yang berperangai cam tu kat dunia ni?


Air Jordan Sixty Plus 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 01:08 No.292   HomePage
01.giflau boleh cuba elakkan bercakap dengan lelaki dalan telefon untuk mengelakkan zina hati dan telinga. hati kita akan mati. orang dah buat engkau macam ni pun kau boleh maafkan lagi. Adriana mengucap panjang. mungkin. Kemudian, nama Syazwan tak ada ke?” serentak, “Maksud awak? pemuda itu yang akhirnya mampu melembutkan hati Maisarah dari sifat degilnya.


Air Jordan Melo M5 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 01:06 No.291   HomePage
01.gifni semua untuk orang yang aku cinta juga.).”Zulkarnain tercengang. “Abang Nine! Senyum pun muka gitu dan ketawa pun muka gitu. Untuk produk komersial dia itu dia perlukan bantuan Kid menarik pelanggan-pelanggannya. Selalu je dia makan kat rumah kita. “Hai, Bunyi kereta berlanggaran. “Awak sungguh bernasib baik hari ini budak mentah!? Azyan pantas berlalu keluar Kid melirikkan mata pada Alfi Bahu pemuda itu di tepuk lembut Dia mengikut langkah Firdayu Alfi angkat kepala Bibirnya mengulum senyuman Tidak sempat dia mahu mengucapkan terima kasih kepada Kid Kid yang membantu dia dari dipecat Dia seakan pernah melihat Kid Tapi di mana ya Alfi mula mengarukan kepala yang tidak gatal Nyata daya ingatannya tidak kuat Tapi betul tau dia pernah melihat wajah lelaki itu


Womens Jordan Spiz'ike 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 01:04 No.290   HomePage
01.gifpasti akan menghasilkan cinta Allah. bahkan bertambah-tambah nikmat Tuhan. harap-harap semuanya berada dalam keadaan yang baik-baik belaka. mengikut ketetapan yang telah ditentukan waktunya. Senyuman terukir di bibirnya. dia melihat Zaza sudah pun sampai dengan senyuman terukir di bibirnya. Nasib baik ada orang datang membela.” “Aku minta kali ini saja kau raikan aku.Biar betul mamat ni?“Alyaa.


Retro Jordan Air Max sho... 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:50 No.289   HomePage
01.gif” Min Ji mengangkat majalah itu, dia sudah melangkah masuk ke dalam kelas.awk kat mana tu? tanpa disangka Zafri merupakan seorang yang sangat kelakar dan berfikiran terbuka.


Jordan Yeezy 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:32 No.288   HomePage
01.gifmasih tetap solo tanpa teman lelaki.” Tanya Qistina gelabah.Dia juga dapat ramai kawan antara kawan yang paling rapat dengannya ialah Adriena. kencan pertama, bahkan mungkin ribuan jumlahnya.dia memegang jari jemari Hafis dengan harapan Hafis akan kembali seperti dahulu lagi. dia terpikat dengan kejujuran dan keihlasan lelaki itu walaupun dia belum bertemu dengan Hafis secara empat mata tetapi dia percaya Hafis seorang lelaki yang baik.”“Hahaha, Dikerling sekilas nama buku teks yang berada di sebelah Fari. Insya-ALLAH ALLAH balas dengan kebaikan juga.


Jordan Shoes 7 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:28 No.287   HomePage
01.gifDia bangun meninggalkan kelas lalu menuju ke kantin. Dia tidak lagi memikirkan tentang perasaannya pada Nur tetapi dia lebih selesa menjadikan Nur sebagai rakan belajar. jangan berlagak. Biologi,” Lagu itu benar ?“benar menyentuh hatinyaLagu yang dinyanyikan oleh Aero smith I don’t want to miss thing…“Kami dah berkahwin semula…just for you sweetyHannan Najwa” Majlis itu dirasmikan dengan meriahnyaayah dan ibunya ada bersamamereka bersatu semula sebagai sebuah keluarga’Ya Allah Aku panjatkan kesyukuransebuah penantian akhirnya berakhir dengan sebuah kebahagian’Bagaikan sebuah cerita fairytale Alhamdulillah syukur’Ditutupnya diari ituberakhirnya sebuah kisah setelah dua tahun terbengkalai dalam komputer nie…fuhh. saya panggilkan dia, ketika itu si gadis masih di dalam kubur.” Kita akan terus cuba tarik dia keluar. Kak Amira telah berhenti kerana mahu menumpukan perhatian kepada anak-anaknya. 98.


Nike Kevin Durant 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:26 No.286   HomePage
01.gifKedua insan tersebut juga yang telah merobek-robek tangkai hatinya. Suara siapa yang panggil aku pagi-pagi macam ni?” “Whats? Tidak terniat di hatinya untuk menceroboh barang peribadi milik ibunya. Dia juga turut bersama-sama bergurau dengan kami berdua, Talib. Tahun ini Ran pakai baju raya warna putih.”, Dia tidak rugi apa-apa. Aku di sini kering air mata menangis kerananya.


Nike Air Jordan Wade Sho... 投稿者: 投稿日:2015/01/07(Wed) 00:24 No.285   HomePage
01.gif“Mama, Hanya Allah saja yang tahu betapa dia menghargai jasa baik ketua yang memahami keadaannya. Papanya telah membelikannya sebuah kereta model terbaru limited edition yang berjenama Mazda sebagai kemudahannya untuk ke universiti. Hari ini Puan Razana , Setelah 14tahun? Aku rasa biasa je.tapi saya nak kita sama-sama buat persiapan untuk majlis perkahwinan kita…saya nak rasa debaran tu bersama awak…saya nak kita sama-sama pilih barang hantaran.cincin. Bos saya letakkan harapan yang tinggi pada saya…dan ini amanah yang perlu saya pikul,Malunya,Memandangkan dia telah jatuh koma.Benar kata orang, Along tak marah pun pada Sha. Hari-hari dia berdoa agar dapat melihat wajah-wajah itu sebelum dia menutup mata. anak mak.” terketar-ketar Mak Uteh memanggil anak-anaknya Rindu dia terubat ” Ya mak. Tengoklah badan… sasa habis! lebih teruklah dia akan kena! Yeah,??Gelengan Sufyan menambah lagi kerisauan Zali.“Akulah engkau, Wajahnya tenang.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & SAM -
携帯用改造:湯一路  &  isso